ledvancebanner.jpg

LAMPEN EN VERLICHTING

Onze passie, sinds 1962...

Wij zijn gespecialiseerd in alle mogelijke soorten lampen en verlichting. 
Ook voor alle toebehoren zoals plafondkappen, kabels, stekkers, schakelaars, fittingen, klemmen, en zo veel meer kan je bij ons terecht. Dit zowel voor professionele als particuliere klanten.

Wij hebben trouwens nog een ruime voorraad halogeen en gloeilampen
die elders moeilijk of niet meer te verkrijgen zijn!

"Als je het bij ons niet vindt, vind je het nergens..."

In de lijst hieronder hebben we enkele van onze leveranciers vermeld.
Wij werken enkel met fabrikanten die zoals ons kwaliteit en service prioriteit vinden!

Advies nodig? Kom zeker eens langs in de winkel,
wij helpen je graag verder met de zoektocht naar de juiste producten.

Lampen & armaturen

LEDVANCE (OSRAM)

LEDVANCE biedt zowel traditionele lichtbronnen als moderne LED lampen aan, gestandaardiseerde armaturen, en slimme oplossingen voor de industrie of thuis. Al jaren een trouwe partner van ons!

Lampen & toebehoren

BAILEY LIGHTING

Niet voor niets is de slogan “niet alleen onze lampen zijn speciaal”. BAILEY is specialist in lampen en hebben een enorm assortiment.

Lampen & armaturen

MEGAMAN

MEGAMAN levert de nieuwste generatie en een breed assortiment led lampen en spaarlampen wereldwijd. Energiezuinige led verlichting en spaarlampen met een buitengewoon milieuvriendelijk karakter.

LED strips & armaturen

UNI-BRIGHT (PROLED)

UNI-BRIGHT is een innovatieve producent en distributeur van ledverlichting. Het bedrijf maakt sinds 2018 deel uit van de PROLED GROUP, en is al jaren een vaste partner van ons. Het assortiment is zeer uitgebreid en ontworpen met oog voor design en technische precisie.

Armaturen

TRIO-LIGHTING

TRIO-LIGHTING is één van de toonaangevende specialisten voor decoratieve woonruimteverlichting.
Een zéér breed assortiment met betaalbare, kwalitatieve verlichting.

Armaturen

SLV

SLV is een multinational die op succesvolle wijze licht- en verlichtingsoplossingen distribueert in meer dan 100 landen met behulp van 15 dochterondernemingen. Innovatief licht in een eerlijke prijsklasse.

Armaturen

PSM LIGHTING

PSM LIGHTING is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 27 jaar ervaring. Mooi, slim, magisch en 100% Belgisch. Kwaliteit gegarandeerd!

Armaturen

DELTA LIGHT

Bij Delta Light een Belgisch familiebedrijf kan je terecht voor architecturale verlichting sinds 1989. Een vaste waarde in de wereld van de verlichting.
Dit zowel voor kleine als grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, en horeca sector.

Armaturen met sensoren

STEINEL

Al meer dan 60 jaar bedenkt en ontwikkelt STEINEL technologische producten die hun tijd ver vooruit zijn en soms ook hele markten kunnen veranderen. Innovatieve uitvindingen die in harmonie zijn met de behoeften van de mens. Sterk in aanwezigheid en beweging detectie.